Neem een kijkje in onze huidige voorraad

Bent u op zoek naar een occasions dan mag u mailen naar ons nieuwe email adres [email protected]
voor alle andere vragen kunt u gewoon naar ons vertrouwde mail adres mailen [email protected]

Beoordelingen

Jente Hoog

Op de site een mooie Ford Focus station gezien. Mijn dochter had gebeld voor deze auto en wij zijn in de middag langs gereden. Bleek dat de auto al verkocht was en gelijke auto's die er nog stonden waren echt slechter of veel duurder. Maar er zouden de volgende dag nieuwe auto's komen, dan konden we op zaterdag weer langs komen. Er zouden wel even foto's gestuurd worden. Na veel vragen geen foto's, helemaal geen reactie. Nog eens bellen en vage antwoorden. Dus niet zo betrouwbaar. Op zaterdag ook bij een andere autohandelaar in Heerhugowaard een afspraak gemaakt. Even van te voren snel langs gereden bij Blom. Geen andere auto's te bekennen dan 2 dagen ervoor.

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Ruud Konijn

Echte toppers zijn het!
Om het verhaal te beginnen:
In 2020 een Ford Focus Station aangeschaft uit 2013.
In eerste instantie kwamen wij langs om een standaard Ford Focus te bekijken maar zijn uiteindelijk naar huis gegaan met een Ford Focus met alles erop en eraan voor een hele mooie prijs.

De reden dat wij hen zeker aanraden, is dat zij altijd voor je klaar staan:
Helaas hadden wij motorstoring en moest de vacuümpomp vervangen worden. Dit speelde net 1 maand ná het verlopen van de 3 maanden garantie. Dit hebben zij echter kosteloos voor ons gerepareerd!
Enorm bedankt voor de goede service en wij raden jullie bij iedereen aan die opzoek is naar een auto.

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Jean Paul .

Op de site een Ford Focus gezien die ons aansprak. Ik heb op maandag telefonisch contact gezocht en gezegd dat we die zondag langs konden komen. Was geen probleem. Er zou op dinsdag wel een kijker komen, en we hadden afgesproken dat als deze kijker de auto zou kopen, dat we gebeld zouden worden.
Niet gebeld, dus op zondag ons aan het klaarmaken om die kant op te gaan. Vlug nog even wat dingen bekijken op internet, zie ik dat de auto de dag ervoor over is geschreven.........
Dus gelijk gebeld en er werd me verteld dat het hem is ontschoten om te bellen, maar hij heeft nog wel andere mooie staan. We hadden deze dag al ingepland om voor een auto te gaan kijken, dus toch maar die kant op gereden (vanuit Spijkenisse).
Kennis gemaakt, vertrouwen gewekt, en ‘verliefd’ geworden op een andere Ford Focus, maar hier moest een luchtbel uit de koelleiding gehaald worden. Auto zou de week erna klaar zijn. Vrij genomen van mijn werk, bellen, auto niet klaar. Maar op vrijdag is de auto zeker klaar. In verband met het weer hebben we de afspraak verzet naar de week erna. Vandaag (maandag 15 februari) zouden we de auto gaan halen, bel ik op, is de auto nog niet klaar. Nu is het vertrouwen enorm geschaad, en hebben we helaas toch besloten om de auto te laten staan.
Hetgeen waar hij zo goed in beweert te zijn (service en betrouwbaarheid) is dus erg ver te zoeken.
Heel erg jammer Alex!

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Jan Oudijk

Wederom bij autoservice Blom prima geholpen .Ondanks diverse tegenslagen met levering onderdelen door derde prima, afgehandeld door Willem en zijn personeel.

Reden voor bezoek

Reparatie en/of schadeherstel

Beveelt u ons aan?

Ja

Albert Wilmsen

Vorige week De door mij gekochte Ford Focus opgehaald .
Men heeft zich keurig aan de afspraken gehouden en zelfs de voorremmen compleet vervangen .
Inmiddels heb ik al weer 500 km gereden en loopt de auto als een zonnetje Dus tot heden dik tevreden.

Reden voor bezoek

Aanschaf nieuwe auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Wesley Petri

Goede auto en service, vriendelijk personeel

Reden voor bezoek

Aanschaf nieuwe auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Jan Oudijk

Na diverse malen bij de officiele dealer met een klacht geweest omtrent trillen van de auto en weggestuurd geworden met de tekst hier kunnen we niets meer mee , bij autoservice Blom geweest en binnen 30minuten vast gesteld dat er een as krom was.Deze vervangen en de auto rijt prima trilling- vrij. Prima geholpen door Willem Blom echt een aanrader!!

Reden voor bezoek

Reparatie en/of schadeherstel

Beveelt u ons aan?

Ja

Jan Oudijk

Diverse malen bij hem geweest enkeurig geholpen

Reden voor bezoek

Onderhoud en/of APK

Beveelt u ons aan?

Ja